Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-02@04:23:25 GMT

پیش ‌بینی قیمت خودرو در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۱۳۰۲

پیش ‌بینی قیمت خودرو در سال ۱۴۰۰

آیا در سال جدید روند قیمت روز خودرو بازهم صعودی خواهد بود؟

آیا بالاخره فاصله بین قیمت خودرو کارخانه تا بازار آزاد کاهش پیدا خواهد کرد؟

سرنوشت واردات خودرو به کجا خواهد انجامید؟ آیا ممکن است خودروهای جدید وارداتی با قیمت‌های مختلف بازار خودرو سال آینده را تکان دهند؟

برای بعضی از خریداران، همین سوالات باعث شده تا خرید خودرو خود را به سال آینده موکول کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پیش‌ بینی کارشناسان بازار خودرو از وضعیت آن در سال آینده چه خواهد بود!؟ در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

(قیمت روز خودرو را هر لحظه از اپلیکیشن همراه مکانیک در https://play.google.com/store/apps/hamrah-mechanic ببینید. )

۱- نوسانات سال آینده بازار خودرو

بنا بر اظهارات مسیح فرزانه کارشناس صنعت خودرو، بخش بزرگی از بازار خودرو کشور در اختیار محصولات خودروسازان داخلی و چینی است که درصد دقیقی از آن در دسترس نیست؛ ولی داده‌ها نشان می‌دهند مثلاً در سال ۱۳۹۶ درحالی‌که میزان تولید خودروسازان داخلی یک‌میلیون و ۵۳۴ هزار دستگاه بوده، در همین مدت مشابه حدود ۷۰ هزار دستگاه خودرو به کشور وارد شده است و این یعنی سهم خودروهای وارداتی در حد کمتر از ۱% از کل بازار بوده است. اگرچه در طی ۶ ماه اخیر بازار خودرو در هر دو بخش (داخلی و وارداتی) با رکود قابل‌توجهی مواجه بوده، اما با نزدیک شدن به هفته‌های پایانی سال در کنار تثبیت نسبی قیمت ارز و آرامش مقطعی در بازار خودرو، مصرف‌کنندگان زیادی به دنبال خرید خودرو موردنظر خود هستند.

درهرصورت اگرچه قیمت خودرو تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد اما اندک امیدی به کاهش نرخ ارز در سال آینده به‌عنوان پاشنه آشیل بازار خودرو می‌تواند در ایجاد دورنمای کاهشی قیمت خودرو در سال ۱۴۰۰ نقش مهمی داشته باشد.

۲- شاه‌کلید ارزبری

ارزبری تهیه مواد اولیه تولید قطعات، فاکتوری مهم در افزایش با کاهش قیمت‌ تمام‌شده خودروها است. درصورتی‌که سال ۱۴۰۰ کاهش منطقی قیمت ارز را با خود به ارمغان بیاورد، با ایجاد موازنه میان چرخه کارخانه و بازار می‌توانیم شاهد کاهش قیمتی معقول، نه هیجانی، در بازار خودرو باشیم.

البته کاهش قیمت‌ها به‌تنهایی برای خارج شدن بازار خودرو از رکود کافی نیست. باید عواملی مانند افزایش کیفیت محصولات، تحویل به‌روزتر و خدمات پس از فروش شایسته و تنوع بیشتر در سبد محصول نیز در دستور کارخانه‌های تولیدی خودرو قرار بگیرد.

۳- قیمت‌گذاری دستوری خودرو

بنا بر اظهارات نعمت‌الله کاشانی نسب نائب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو: آزادسازی قیمت خودرو کمک به بازار کالا خواهد کرد، درصورتی‌که تولید خودرو افزایش یابد. اگر تولید افزایش یابد آزادسازی هم به نفع مردم، هم مشتری و هم بازار خواهد بود. حذف قیمت‌گذاری دستوری اگر تحقق پیدا کند می‌توان امیدوار بود که قیمت‌ها به تعادل بیشتری برسد به شرطی که نظارت بر آن وجود داشته باشد، در کنار آن تولید اضافه و باب صادرات هم باز شود، چراکه با افزایش تولید، می‌توان خودرو هم صادر کرد.

ازاین‌رو پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۰، با اعمال نرخ‌های جدید روی طرح‌های فروش با نزدیک شدن قیمت کارخانه به بازار، تلاش واسطه‌ها برای بالا نگه‌داشتن صوری قیمت‌ها، نقش بر آب شود و آرامش به بازار خودرو بازگردد.

۴- تعیین تکلیف FATF

با اعلام محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، بررسی FATF در مجمع به فروردین ۱۴۰۰ موکول شده و بنا به گفته‌های احمد نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان: نپیوستن به FATF موجب شده که نقل‌وانتقال پول برای خودروسازان بسیار دشوار شود و همین مسئله تأمین برخی قطعات ازجمله قطعات الکترونیک را به تأخیر بیندازد و تولید را کاهشی کند. درنتیجه کاهش تولید موجب کاهش عرضه و افزایش قیمت خودرو شده است. نعمت‌بخش همچنین اضافه کرد که چنانچه FATF تصویب شده و خودروسازان خارجی برای همکاری وارد ایران شوند، قیمت خودرو در بازار آزاد تقریباً به‌اندازه نرخ‌ کارخانه می‌شود و زمینه برای تک‌نرخی شدن خودرو فراهم می‌شود.

در حال حاضر قیمت‌ها در بازار خودرو نوسانی جزئی دارند و در روزهای منتهی به پایان سال، شاهد افزایش یا کاهش شدید قیمت‌ها نیستیم.

قیمت روز خودرو را از کجا ببینیم؟

ابزار قیمت روز خودرو همراه مکانیک با داشتن بیش از ۱۰ میلیون کاربر ماهانه در اپلیکیشن و سایت همراه مکانیک به آدرس https://www.hamrah-mechanic.com/carprice/ قیمت لحظه‌ای تمام خودروهای موجود در ایران را تنها با چند کلیک به شما نمایش می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم همین حالا وارد سایت همراه مکانیک شوید و از خدمات مختلف آن دیدن کنید.

با همراه مکانیک مطمئن بخرید، آسان بفروشید

۲۱۲۱

کد خبر 1493690

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: قیمت روز خودرو همراه مکانیک بازار خودرو قیمت خودرو سال آینده سال ۱۴۰۰ قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد

به گزارش صدای ایران از تجارت‌نیوز، قیمت طلا و سکه در سومین روز هفته با افزایش ۵۰۰ تومانی قیمت دلار همراه شد. افزایش قیمت در بازار طلا با تلرانس ۱۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی بود و تنها قطعه‌ای را که در کانال بالاتر نشاند، سکه امامی بود.

مهار بازار طلا مقطعی است؟

کارشناسان اقتصادی شکل‌گیری هر روندی در بازار طلا را متاثر از نوسانات قیمت دلار می‌دانند. با وجود اینکه سیاست‌گذار همواره درصدد ایجاد چارچوب قیمتی مشخصی برای دلار است، اما تحلیلگران اقتصادی اقدامات سیاست‌گذار برای مهار قیمت‌ها را مقطعی می‌دانند و و معتقدند قیمت‌ها مسیر حرکتی خود را می‌روند. با وجود این، آنها می‌گویند نباید انتظار رشد عجیب و غریبی در قیمت طلای داخلی طی هفته‌های آینده داشته باشیم.

توصیه کارشناسان اقتصادی به خریداران بازار فلز زرد خرید‌های پلکانی و ممانعت از نقطه‌زنی است.

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۲۳۳۲ دلاری معامله می‌شود و کاهش نزدیک به ۶ دلاری دارد. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۷ دلار و ۲۴ سنتی ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ با رقم ۵۴ هزار تومانی معامله شد و رشد ۴۹۰ تومانی نسبت به روز گذشته داشته است.

سکه امامی میلیونی رشد کرد

قیمت سکه امامی روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت با رشد یک میلیون و ۳۹۴ هزار تومانی به کانال ۴۱ میلیونی صعود کرد و روی رقم ۴۱ میلیون و ۶۸۹ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه بهار با افزایش ۶۹۵ هزار تومانی با رقم ۳۷ میلیون و ۶۹۰ هزار تومانی بسته شد.


گفتنی است قیمت نیم سکه با رشد ۳۰۰ هزار تومانی با رقم ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت ربع‌سکه نیم میلیون تومان گران شد و با رقم ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بسته شد. قیمت سکه گرمی روز دوشنبه ۲۰۰ هزار تومان بالا رفت و با قیمت ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت طلا ۵۰۰ هزار تومان گران شد

قیمت طلا در سومین روز معاملاتی هفته افزایشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۵۶۱ هزار تومان افزایش پیدا کرد و با قیمت ۱۴ میلیون و ۹۸۲ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۳۱ هزار و ۴۰۰ تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۵۷ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۱۱ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه روز دوشنبه در تمام قطعات افزایش داشت. حباب سکه امامی ۷۷۱ هزار تومان، سکه بهار ۸۷ هزار تومان، نیم‌سکه ۶ هزار تومان، ربع‌سکه ۳۴۹ هزار تومان و سکه گرمی ۱۲۵ هزار تومان افزایش پیدا کرد.


دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403
  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد