Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@03:24:49 GMT

برچسب قیمت خودرو به همراه مکانیک بازگشت

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۱۲۵۹

« با کلیک روی لینک hamrah-mechanic.com/cars-for-sale از بزرگ‌ترین نمایشگاه خودروهای کارشناسی شده، این بار به همراه قیمت دقیق تمام خودروها، بازدید کنید »

بنا به‌ اظهارات مسئولین، این تصمیم در پی نوسان‌های شدید بازار و به‌منظور کاهش نقش واسطه‌ها و سودجویان در افزایش قیمت‌ها صورت گرفته بود. ازاین‌رو، به‌حکم مراجع قضایی، امکان درج قیمت در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های خرید و فروش خودرو نظیر همراه مکانیک از اردیبهشت‌ماه 99 ممنوع اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی این تصمیم، پس ‌از این تاریخ، تمامی آگهی‌‌های خرید و فروش خودرو در سایت و اپلیکیشن همراه مکانیک بدون درج قیمت منتشر می‌شد.

اعلام خبر ممنوعیت درج قیمت در آگهی‌های آنلاین خودرو، نارضایتی‌هایی را نیز در پی داشت و به عقیده برخی از کارشناسان، این تصمیم عملاً هیچ تأثیری در کاهش قیمت‌ها و کنترل بازار خودرو نمی‌گذاشت. از سوی دیگر و به عقیده فعالان بخش آنلاین حوزه خودرو، حذف امکان استعلام آنلاین قیمت با کاهش شفافیت در بازار، راه را برای واسطه‌ها هموارتر کرده بود و عملاً نتیجه‌ای جز به‌زحمت‌انداختن مردم و خریداران عادی نداشته است. حال با گذشت حدود 8 ماه از این دستور، مسئولان از تصمیم خود منصرف شده‌اند و بار دیگر، مجوز بازگشت قیمت خودرو به پلتفرم‌های آگهی آنلاین را صادر کرده‌اند.

موافقت با درج قیمت خودرو

به گزارش خبرگزاری‌ها، علت اصلی حذف قیمت‌ از پلتفرم‌ها، ادامه‌داربودن افزایش نوسان‌های قیمت در بازار اعلام ‌شده بود. بر طبق بررسی‌های انجام‌شده در طول این بازه زمانی و به‌نقل از تجارت نیوز، این اقدام نه‌تنها تأثیری در کنترل قیمت‌ها نداشته است، بلکه در مدت اخیر، قیمت خودرو افزایش قابل توجهی را تجربه کرده است.

البته کمی پیش‌تر، مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، ضمن اعلام موافقت مجلس با بازگشت قیمت خودرو و مسکن به پلتفرم‌های آگهی‌ آنلاین، اظهار داشت: درج قیمت کالاها در این پلتفرم‌ها، علاوه بر شفافیت در قیمت‌گذاری، به معاملات نیز شفافیت می‌دهد.

وی هم‌چنین درباره اهمیت بازگشت قیمت برخی محصولات در پلتفرم‌های نیازمندی‌ها و آگهی‌های آنلاین به این موضوع اشاره داشت که واقعیت امر این است که موافق ادامه حذف قیمت کالاها در پلتفرم‌های نیازمندی و آگهی‌های آنلاین نیستیم؛ چراکه متغیرهای دیگری در افزایش قیمت کالاها به‌ویژه قیمت خودرو و مسکن تأثیرگذار هستند.

وضعیت بازار خودرو در زمان ممنوعیت درج قیمت

بررسی شواهد و آمارها در خصوص تغییرات قیمت خودروهای صفر در ماه‌های پس از حذف قیمت‌ها، حکایت از آن دارد که این تصمیم عملاً هیچ تأثیری در ممانعت از افزایش قیمت خودرو نداشته است. بر طبق آمار، در پایان آبان‌ماه 99، متوسط افزایش قیمت برای خودروهای صفرکیلومتر داخلی چیزی حدود ۶۵ درصد و برای خودروهای وارداتی، تقریباً 125 درصد بیشتر از تیرماه سال جاری بوده است. اگرچه نباید از اندک افت قیمت خودرو در ماه‌های آذر و دی چشم‌پوشی کنیم، اما درکل، تمامی نوسان‌های قیمت خودرو در حالی اتفاق افتاده که بنا به دستور مراجع قضایی، امکان مشاهده قیمت در هیچ پلتفرم آنلاینی فراهم نبوده است.

قیمت لحظه‌ای خودرو را به‌راحتی در سایت و اپلیکیشن همراه مکانیک ببینید

در حال حاضر، شاهد بازگشت قیمت خودرو به سایت و اپلیکیشن همراه مکانیک هستیم و خریداران و فروشندگان قادر به مشاهده قیمت خودروهای آگهی‌شده هستند. ابزار قیمت روز خودرو همراه مکانیک با داشتن بیش از 10 میلیون بازدید ماهانه در سایت و اپلیکیشن، یکی از معتبرترین مراجع استعلام قیمت روز خودرو است. با وارد کردن جزییات خودرو مثل نقاط رنگ‌شدگی یا تعویضی، می‌توانید قیمت دقیق و کارشناسی‌شده آن را به‌همراه نمودار نوسان قیمت در طول سال مشاهده کنید.

اپلیکیشن همراه مکانیک نیز قسمتی به‌نام "مدیریت خودرو" دارد که با وارد کردن مشخصات خودرو مورد نظر شما، قیمت روز آن را به‌صورت روزانه به‌همراه نمودار نوسان را به شما نمایش می‌دهد.

« با کلیک روی این لینک به سادگی اپلیکیشن همراه مکانیک را نصب کنید و قیمت امروز خودرو مورد نظرتان را ببینید. »

امیدواریم با بازگشت قیمت‌ها، شرایط بازار به سمت شفافیت بیشتری پیش برود و دست واسطه‌ها از فضای گل‌آلودی که امکان مقایسه قیمت خودرو در آن برای خریداران میسر نبود، کوتاه شود.

منبع: الف

کلیدواژه: اپلیکیشن همراه مکانیک سایت و اپلیکیشن قیمت خودرو بازگشت قیمت افزایش قیمت پلتفرم ها درج قیمت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار

دسته‌های «خدمات» و «استخدام و کاریابی» دو دسته‌ای هستند که مستقیما به کار و فعالیت کارگران بسیاری ارتباط دارند. اما این دسته‌ها چه میزان از نیاز کاربران دیوار را برآورده می‌کنند؟ دیوار چطور با رونق دادن به کسب‌وکارهای خدماتی و بالابردن کیفیت آگهی‌های‌شان توانسته به اشتغال کارگران هم کمک کند؟ چند کاربر دیوار در جستجوی شغل به سراغ دیوار رفته‌اند و چند بار مشاغل مختلف را در این پلتفرم جستجو کرده‌اند؟ آیا واقعا آگهی‌های استخدامی که کارفرمایان در دیوار منتشر می‌کنند، می‌تواند جوابگوی این کارجویان باشد؟ در روز جهانی کارگر، نگاهی انداخته‌ایم به فعالیت‌هایی که در دو دسته «خدمات» و «استخدام و کاریابی» در دیوار در جریان است تا پاسخ این سوال‌ها را پیدا کنیم.

کاربران دیوار بیشتر به کدام خدمات سر می‌زنند؟

کاربران در سال گذشته در مجموع ۳۱۵ میلیون بار کلمات مرتبط با انواع خدمات مختلف را در این دسته جستجو کرده‌اند، از «نهال بادام» تا «ادمین اینستاگرام». بیشترین جستجو در زیردسته «پیشه و مهارت» انجام شده که شامل انواع خدمات مهارتی است، از خدمات ساختمانی و تأسیساتی گرفته تا تعمیر لوازم خانگی تا ساخت مهر ژلاتینی. این زیردسته ۴۱ درصد جستجوها را به خودش اختصاص داده است. بعد از آن هم کاربران برای خدمات «آرایشگری و زیبایی» و «حمل و نقل» به دیوار سر زده‌اند.

مشاغل خدماتیِ پرجستجوی ۱۴۰۲

به نظر شما کدام مشاغل یا مهارت‌ها پرجستجوتر از بقیه بوده‌اند؟ در این یکسال، کاربران دیوار به ترتیب «لوله‌بازکنی»، «کاشت ناخن»، «قالی‌شویی» و «باربری» را بیش از همه جستجو کرده‌اند. سهم جستجوی این چهار عبارت در مجموع ۱۲ درصد از کل ۳۱۵ میلیون جستجوی خدماتی است. توجه داشته باشید که چون حرفه‌ها و مشاغل بسیار متنوعی در دیوار خدمات ارائه می‌کنند، تنوع جستجوهای کاربران هم در این زمینه بسیار زیاد است. به همین دلیل، «لوله‌بازکنی» که در صدر جدول قرار گرفته، ۴ درصد از این جستجوها سهم دارد.

کیفیت بالاتر، رونق بیشتر: ۲ سال پروفایلِ خدمات در دیوار

آمارهای دیوار نشان می‌دهد دسته «خدمات» بسیار پررونق و پرمتقاضی است. کاربران دیوار در سال گذشته با بیش از ۲۵ میلیون گوشی موبایل در این دسته به جستجوی خدمات مورد نظرشان پرداخته‌اند، که معادل نیمی از کاربران فعال در این اپلیکیشن است. پلتفرم دیوار برای آسان کردن کار صاحبان این مشاغل و بالا بردن کیفیت ارائه خدمات‌شان، از دو سال پیش، امکان ایجاد پروفایل را برای آن‌ها ایجاد کرده است. این پروفایل‌ها در واقع آگهی‌های دائمی هستند و اگر صاحب کسب‌وکار یک بار آن را در دیوار ثبت کند، دیگر نیازی به انتشار مکرر آگهی نخواهد داشت. زیرا آگهی‌ها تاریخ انقضا دارند اما پروفایل‌ها به هیچ‌وجه محدودیت زمانی ندارد. علاوه بر آن، پروفایل‌ها با توجه به مدارکی که به دیوار ارائه می‌دهند، پس از بررسی و تأیید دیوار، می‌توانند برچسب‌های «تأیید هویت» و «عدم سوء پیشینه» و حتی تأیید تصویر صاحب کسب‌وکار دریافت کنند. به این ترتیب،‌ کیفیت پروفایل‌شان بالا می‌رود. با این کار، دیوار به مشتریان پرشمار این خدمات هم کمک می‌کند حق انتخاب داشته باشند و با خیالی آسوده‌تر خدمات مورد نظرشان را دریافت کنند. در عمل هم نسبت مراجعه مشتریان به این پروفایل‌ها خیلی بیشتر از پروفایل‌های بدون برچسب و همچنین آگهی‌های معمولی این کسب‌وکارهاست.

از بازار کار چه خبر؟

دسته «استخدام و کاریابی»، یکی از کم‌آگهی‌ترین دسته‌ها در دیوار است و در سال گذشته فقط ۲ درصد کل آگهی‌های دیوار را در اختیار داشته است. با این حال، کاربران دیوار برای یافتن شغل در این دسته، ۳۹۵ میلیون بار جستجو کرده‌اند. این تعداد جستجو را کاربران با بیش از ۲۰ میلیون دستگاه موبایل انجام داده‌اند! مطمئنا می‌خواهید بدانید چه مشاغلی بیش از همه از این جستجوها سهم دارند. دسته «استخدام و کاریابی» دیوار ۱۲ زیردسته دارد که سهم «صنعتی و فنی و مهندسی» در میان این زیردسته‌ها از کل این جستجوها ۲۳ درصد است و بیشترین جستجو هم متعلق به همین زیردسته است. دسته‌های «معماری، عمران و ساختمانی»، «آموزشی» و «هنری و رسانه» هر کدام با ۲ درصد در انتهای این فهرست قرار دارند. 

در خود زیردسته «صنعتی و فنی و مهندسی»، کلمه «کارگر» با ۲۱ درصد، پرجستجوترین کلمه است. علاوه بر آن، انواع مهارت‌های فنی مانند «تراشکاری»، «جوشکاری»، «برقکاری»، «ریخته‌گری»، «تزریق پلاستیک» و «رانندگی لیفت‌ٰتراک» بیش از ۹ درصد این جستجوها را در اختیار دارند.

پلتفرم‌های آنلاین و اشتغال

پلتفرم‌های انتشار آگهی مانند دیوار با رونق دادن به بازار خدمات از یک سو و برقراری ارتباط میان کارفرمایان و کارجویان از سوی دیگر می‌توانند به اشتغال کمک کنند، اما در مقیاس خودشان. رونق اشتغال و رفع بی‌کاری بیش از هر چیز به رونق اقتصادی بستگی دارد که خودش تابع سیاست‌های کلان اقتصادی است. 

دیگر خبرها

  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)